Την ομάδα από τον Εύοσμο θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στην φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ γυναικών, μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία της ΕΟΠΕ.
Τον αντίπαλο της στην Φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος έμαθε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυρες» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Αίαντα Ευόσμου, μίας ομάδας που αγωνίζεται στην Volleyleague και φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Η πρόκριση θα κριθεί σε μονό παιχνίδι και λόγω του γεγονότος ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία, ο «Δικέφαλος» είναι γηπεδούχος στο ζευγάρι. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 20 Φεβρουαρίου.
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, κ. Μανώλης Αποστολογιωργάκης, δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μία κλήρωση δυνατή, απέναντι σε μία καλή ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Αποφύγαμε, βέβαια, ομάδες που θα ήταν πιο δύσκολες να τις διαχειριστούμε. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου και με αντίπαλο τον Αίαντα έχουμε τις πιθανότητες μας και θα τις διεκδικήσουμε».
Αναλυτικά τα ζευγάρια:
ΑΣ Ακαδ. Πρωταθλητών – ΑΟ Θήρας
ΠΑΟΚ – ΑΟΦ Πορφύρας
ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Ηλυσιακός
ΑΣ Άρης – ΑΟ Μαρκοπούλου
Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΣΠ Κόρινθος
ΓΣ Ηλιούπολης – Ολυμπιακός ΣΦΠ
Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΣ Μακεδόνες
ΑΕΚ – ΑΠΣ Αίας

