Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Με εντολή Μελισσανίδη ολοκληρώθηκε πρώτος ο πυλώνας του Στέλιου Σεραφείδη στην Αγιά Σοφιά

Με εντολή Μελισσανίδη ολοκληρώθηκε πρώτος ο πυλώνας του Στέλιου Σεραφείδη στην Αγιά Σοφιά

Η κατάσταση της υγείας του Στέλιου Σεραφείδη, έκανε τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης να αποφασίσει την πρόωρη κατασκευή των πυλώνων με τις μορφές των τεράστιων άσων του παρελθόντος. 

Το έργο με τις μορφές των Στέλιου Σεραφείδη, Μίμη Παπαϊωάννου, Κώστα Νεστορίδη και Θωμά Μαύρου ήταν προγραμματισμένο να γίνει λίγο πριν τα εγκαίνια του γηπέδου αλλά η κατάσταση της υγείας του Στέλιου Σεραφείδη το επέσπευσε. Όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του Σεραφείδη δεν ήταν καλή και δεν του έμενε πολύς χρόνος ζωής, έδωσε αμέσως εντολή να προχωρήσει το σχέδιο με τους πυλώνες λέγοντας χαρακτηριστικά: «δε με νοιάζει τι θα κάνετε, πρώτα θέλω να δω τον συγκεκριμένο πυλώνα με τη μορφή του Στέλιου».

Ο Τίγρης, από ένα σημείο και μετά, το μόνο που ήθελε ήταν να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο, για να μπορέσει να δώσει τη μέγιστη χαρά στον Στέλιο Σεραφείδη, αφού ήταν πλέον γνωστό ότι δεν θα προλάβαινε την ολοκλήρωση του γηπέδου. Αυτό που έλεγε ο Μελισσανίδης μετά ήταν: «μακάρι ο μεγάλος Σεραφείδης να προλάβει και να μπει στο γήπεδο και περπατήσει εντός του γηπέδου στα εγκαίνια αλλά τουλάχιστον προλάβαμε να τον βάλουμε μέσα στο σπίτι μας, εκεί που θα βρίσκεται για πάντα».

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Αναχώρησε από την Πορταριά η ΑΕΚ Β’ δίνει φιλικό με τη Λαμία στο “Άθ. Διάκος”

Η ΑΕΚ Β’ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πορταριά του Πηλίου και το απόγευμα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com