Στη ρεβάνς του 4-0 η ΑΕΚ αγωνίζεται στην Καισαριανή στις 19:00 κόντρα στην Κηφισιά σε ένα τυπικό αγώνα πρόκρισης στους 8 του κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Αργύρης Γιαννίκης όπως ήταν αναμενόμενο θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες και κυρίως σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται συχνά. Στον σημερινό αγώνα κυπέλλου επέλεξε 5 Έλληνες και σύστημα 4-3-3
Αναλυτικά η εντεκάδα:
Ο Τσιντώτας θα υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ. Στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Μοχαμάντι, Μήτογλου, Σβάρνας και Ρότα. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι Μουστακόπουλος, Λε Ταλεκ και Γέβτιτς, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ και Γκαρσία.
Στον πάγκο για τον Έλληνα τεχνικό βρίσκονται οι Γκίνης,Θεοχάρης,Λάτσι,Μισελέν,Χατζισαφί, Μάνταλος, Τσούμπερ και Κοσίδης.

