Η ΑΕΚ υποδέχεται στο αθηναϊκό ντέρμπι τον Παναθηναϊκό στις 21:00 στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Μάρκο Νίκολιτς επιλέγει σε ακόμη μια αναμέτρηση τον σχηματισμό 4-4-2. Τα «κιτρινόμαυρα» γκολ ποστ υπερασπίζεται ο Στρακόσια, δεξιά στην άμυνα ξεκινά ο Ρότα και αντίστοιχα ο Πήλιος, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελείται από τους Ρέλβας – Μουκουντί, στα χαφ φανέλα βασικού παίρνουν οι Πινέδα – Μαρίν, στα φτερά θα αγωνιστούν Λιουμπισιτς – Γκατσίνοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γιόβιτς μαζί με τον Βάργκα.
Στον πάγκο θα είναι: Μπρινιόλι, Αγγελόπουλος, Γκεοργκίεφ, Βίντα, Πενράις, Γκρούγιτς, Μάνταλος, Ελίασον, Κουτέσα, Ζοάο Μάριο Κοϊτά, Ζίνι,
Το σχετικό γράφημα:

