Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στα Σπάτα

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στα Σπάτα

Ξεκινούν προσεχώς οι εργασίες τοποθέτησης χλοοτάπητα και καθισμάτων.

Χωρίς το παραμικρό ίχνος χρονοτριβής συνεχίζονται τα έργα στο νέο γήπεδο της Ένωσης στα Σπάτα. Η κεντρική κερκίδα χωρητικότητας 3.000 θεατών (μελλοντικά θα επιχειρηθεί επέκταση αυτής) έχει ολοκληρωθεί όπως και οι εσωτερικοί χώροι (αποδυτήρια, αίθουσα τύπου κλπ.).

Στα σκαριά βρίσκεται η τοποθέτηση καθισμάτων στην κερκίδα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία σποράς του χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο.

Το σημαντικό αυτό εγχείρημα για την ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα του καλοκαιριού.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Συνέχισαν τα ατομικά οι Σβάρνας, Σαμπανάτζοβιτς

Ολοκληρώθηκε το απογευματινό πρόγραμμα της 3ης ημέρας στην Πορταριά.  Χωρίς την παρουσία των Σβάρνα, Σαμπανάτζοβιτς …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com