Αρχική / AEKPASSION / Με κόσμο το Μπράγκα – ΑΕΚ!

Με κόσμο το Μπράγκα – ΑΕΚ!

Ο 1ος αγώνας της ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League θα είναι με κόσμο. 

Με κόσμο στις εξέδρες θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα η ΑΕΚ την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στην Πορτογαλία. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην χώρα, η Πορτογαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FPF) κατέληξε σε συμφωνία με το Υπουργείο Υγείας για τη διεξαγωγή των αγώνων Μπράγκα – ΑΕΚ στις 22/10, Μπενφίκα – Σταντάρ και Πόρτο – Ολυμπιακός παρουσία κόσμου!

Συγκεκριμένα, θα επιτραπεί η είσοδος στο 15% της συνολικής χωρητικότητας κάθε γηπέδου! Μάλιστα, στα γήπεδα που θα διεξαχθούν δοκιμαστικά οι αγώνες με κόσμο, θα υπάρχει και επιτροπή ελέγχου από το Υπουργείο Υγείας ώστε να ελέγχει αν τηρούνται τα μέτρα!

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη, ασχολούμαι με την φωτογραφία και το βίντεο, στα οποία θέλω να εδραιωθώ επαγγελματικά. Όμως στο αίμα μου υπάρχει και ένα άλλο "μικρόβιο". Αυτό της δημοσιογραφίας. Mε ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο το 2004 και από τότε και αυτό το "μικρόβιο" μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Από το 2018, άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά γράφοντας σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, αποτελεί κάτι το ξεχωριστό.

Ελέγξτε επίσης

Kαρέρα: «Η ομάδα υπέφερε, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πήραμε το αποτέλεσμα»

Oι δηλώσεις του Μάσιμο Καρέρα έπειτα από την νίκη με τον ΠΑΣ.  Ο Μάσιμο Καρέρα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com