Ώρα Play-off για την ΑΕΚ η οποία ξεκινά τις υποχρεώσεις της απόψε (21:00) όπου θα αναμετρηθεί στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, με τον «Δικέφαλο» να θέλει να βγάλει συγκέντρωση και να πάρει αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Μάρκο Νίκολιτς παρατάσσει τους «κιτρινόμαυρους» στο χορτάρι σε σχηματισμό 4-4-2. Συγκεκριμένα τα γκολπόστ υπερασπίζεται ο Στρακόσια, δεξιά στην άμυνα ξεκινά ο Ρότα ενώ αντίστοιχα αριστερά ο Πενράις, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελείται από τους Ρέλβας-Μουκουντί. Στον χώρο του κέντρου φανέλα βασικού στα χαφ παίρνουν Πινέδα και Μαρίν ενώ στα φτερά αγωνιστούν Κοϊτά και Περέιρα. Τέλος το επιθετικό δίδυμο απαρτίζεται από τους Γιόβιτς και Βάργκα.
Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι: Αγγελόπουλος, Μπρινιόλι, Γκεοργκίεφ, Βίντα, Γκρούγιτς, Ζοάο Μάριο, Λιούμπισιτς, Μάνταλος, Κουτέσα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Ζίνι
Υπενθυμίζουμε πως ο Σταύρος Πήλιος εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής καθώς συμπλήρωσε κάρτες τη τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας

