Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Με πτήσεις τσάρτερ σε Γαλλία, Ρωσία και Τουρκία η ΑΕΚ

Με πτήσεις τσάρτερ σε Γαλλία, Ρωσία και Τουρκία η ΑΕΚ

Η διοίκηση της «Βασίλισσας» προσπαθεί να διευκολύνει την αποστολή της ομάδας ενόψει των συνεχόμενων εκτός έδρας αναμετρήσεων για τη φάση των «16» του Basketball Champions League. 

Σε μια προσπάθεια να διευκολύνει τη δύσκολη αποστολή της ομάδας με τα συνεχόμενα ματς προχώρησε η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία για τις ανάγκες των εκτός έδρας αναμετρήσεων με Νίζνι,Στράσμπουργκ και Τούρκ Τέλεκομ για τη φάση των «16» του BCL κανόνισε πτήσεις τσάρτερ, ούτως ώστε να αποφευχθεί η έξτρα κούραση για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΚ φιλοξενείται στις 23 Μαρτίου από την Στρασμπούρ στη Γαλλία, στις 25 Μαρτίου από τη Νίζνι στη Ρωσία ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα ταξιδέψει στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Τουρκ Τέλεκομ.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Eίσαι ΑΕΚ; Γίνε Εθελοντής»

Ξεκίνησε η διαδικασία αιτήσεων Εθελοντών της «Βασίλισσας» για την περίοδο 2021-22. Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ενημέρωσε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com