Με ρίγες η φανέλα της ΑΕΚ τη νέα σεζόν

Για ακόμη μια χρονιά η Nike θα είναι ο χορηγός ένδυσης του «Δικέφαλου».

Η Nike για ακόμη μια χρονιά βάσει της συμφωνίας που υπάρχει θα ντύσει την ΑΕΚ.

Η γνωστή εταιρεία ένδυσης έχει σχεδιάσει και ετοιμάσει τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2025/26 και η οποία θα ανακοινωθεί στο κοινό το επόμενο διάστημα.
Η νέα φανέλα θα έχει ρίγες και θα έχουν παρόμοιο σχέδιο με αυτές της προηγούμενης συνεργασία των δύο εταιρειών.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ φορούσε εμφανίσεις με ρίγες στην προηγούμενη συνεργασία της με την Nike από το 2015 έως το 2018 (φωτό) όπως και την σεζόν 2021-22 όταν η ΠΑΕ είχε συνάψει εκ νέου συνεργασία με τον Κολοσσό της ένδυσης. Στο μεσοδιάστημα ο «Δικέφαλος» είχε συνεργαστεί με την Capelli η οποία είχε σχεδιάσει κάθετες ρίγες την αγωνιστική περίοδο 2018/19 και διαγώνιες την σεζόν 2019/2020.

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -