Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Με συγκίνηση ο αγιασμός στην «Αγιά Σοφιά» (pic)

Με συγκίνηση ο αγιασμός στην «Αγιά Σοφιά» (pic)

Με αφορμή την πολύ σημαντική-μεγάλη ετήσια χριστιανική εορτή της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή, έγιναν τα θεοφάνια αλλά όχι στο νερό με τον Τίμιο Σταυρό, αλλά στο γήπεδο της Ένωσης. 

Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά για φέτος είναι η πρώτη φορά που γίνεται αγιασμός στο γήπεδο της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά- Opap Arena». Ο πάτερ Τιμόθεος με όλα τα μέτρα προστασίας, έκανε τον αγιασμό στο γήπεδο της ΑΕΚ θέλοντας να τιμήσει την σημαντική εορτή, βρέθηκε στην Αγία Τριάδα πλησίον του γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς ο πατέρας Τιμόθεος Ηλιάκης είναι προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας, πίσω από το γήπεδο και Αρχιερατικός της Ιερας Μητροπόλεως Νέας Φιλαδελφειας.

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας Τιμόθεος είχε παραχωρήσει πέτρα από την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης στην ΑΕΚ για να την τοποθετήσει στο Μουσείο του γηπέδου. Ενώ θα παραχωρήσει και τον Σταυρό με τον οποίο έκανε τον αγιασμό στο γήπεδο της ΑΕΚ, όταν αυτό θα είναι ανοιχτό για όλους.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού στην ΑΕΚ

Κανονικά συνεχίζει την προετοιμασία της η «Βασίλισσα» για το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Αρνητικά βγήκαν …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com