Με τα γνωστά προβλήματα η προπόνηση της ΑΕΚ

Τι έγινε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα,με την ομάδα να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Βόλο.

Οι τρεις αμυντικοί της ΑΕΚ Τσιγκρίνσκι,Χουλτ και Παουλίνιο έμειναν εκτός από την σημερινή προπόνηση καθώς δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης με τον Γιακουμάκη πάντως να προπονείται κανονικά και να είναι ξανά διαθέσιμος. Πάντως οι Τσιγκρίνσκι-Χούλτ αναμένεται αύριο να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων όμως υπάρχει ενδεχόμενο να μην είναι στην αποστολή με το Βόλο για να προφυλαχθούν ενόψει Ολυμπιακού.

Εκτός θα είναι και οι Λιβάγια,Κρίστισιτς οι οποίοι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τη ποινή τους με τον Βόλο,ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην αποστολή για πρώτη φορά ο Σιμάνσκι. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν με τη Λάρισα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 12.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -