Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Με ταχύτατους ρυθμούς διαμορφώνεται το κλειστό της Χαλκίδας (pics)

Με ταχύτατους ρυθμούς διαμορφώνεται το κλειστό της Χαλκίδας (pics)

Στη Χαλκίδα και σήμερα ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Στάθης Παπαχαρτοφύλης

Στη Χαλκίδα βρίσκεται και σήμερα ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Στάθης Παπαχαρτοφύλης προκειμένου να επιβλέψει την πορεία των εργασιών στο κλειστό της Χαλκίδας. Σήμερα τοποθετήθηκε το τάραφλεξ στο γήπεδο προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος για την αυριανή πρώτη προπόνηση που θα πραγματοποιήσουν ΑΕΚ και Ίσταντς.

Στις τάξεις τη ΑΕΚ «τρέχουν» προκειμένου όλα να είναι έτοιμα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Στόχος φυσικά είναι οι τελικοί αυτοί να αποτελέσουν μια μεγάλη διαφήμιση για το ελληνικό χάντμπολ.

Δείτε φωτογραφίες από τις σημερινές εργασίες στη Χαλκίδα

Σχετικά με Χρήστος Παπαδόπουλος

Χρήστος Παπαδόπουλος
Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1999. Όνειρο ζωής να σπουδάσω δημοσιογραφία και να ακολουθήσω τον κλάδο των αθλητικών, όμως δεν τα κατάφερα. Ξεκίνησα να σπουδάζω Γαλλική Φιλολογία, όμως κάτι δε μου άρεσε... Με ταλάνιζε η σκέψη ότι κάθε βράδυ σκεφτόμουν «μακάρι να σπούδαζα δημοσιογραφία». Έτσι αποφάσισα να αφήσω προς το παρόν τη σχολή μου, και να ακολουθήσω το όνειρό μου, σπουδάζοντας πλέον στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ. Το μικρόβιο της ΑΕΚ κόλλησε...από μικρό παιδάκι. Ο συνδυασμός ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, είναι όνειρο...και είναι τόσο όμορφο όταν τα όνειρα εκπληρώνονται!

Ελέγξτε επίσης

Πανοραμικό πλάνο με Αγιά Σοφιά και υπογειοποίηση (pic)

Μια καλημέρα πολύ ξεχωριστή έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ανεβάζοντας μια πανοραμική φωτογραφία που δείχνει την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com