Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε με ανάρτηση της πως και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν με θρύλους που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία.
Την αρχή για την νέα σεζόν κάνει ο Θωμάς Μαύρος ο οποίος πριν την διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό και συγκεκριμένα την Κυριακή 24/8 στις 18:00 θα βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο, εξωτερικά του AEK Store στην OPAP Arena, για να αλληλεπιδράσει με τους οπαδούς του «Δικέφαλου».
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει κι αυτή τη σεζόν την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να γνωρίσουν από κοντά τους Legends της ιστορίας της Ένωσης. Το πρώτο «Meet and Greet the Legends» για φέτος θα γίνει την Κυριακή 24/8 με τον μεγάλο Θωμά Μαύρο να βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο, εξωτερικά του AEK Store στην OPAP Arena, για να μιλήσει μαζί σας, να φωτογραφηθεί και να υπογράψει αυτόγραφα. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ θα βρίσκεται εκεί από τις 18.00. Σας περιμένουμε»!
Η σχετική ανάρτηση:

