Με τον Πανιώνιο για μια θέση στα ημιτελικά η «Βασίλισσα»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ομάδα της Νέας Σμύρνης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (ΕΡΤ 3, 15:45), με σκοπό φυσικά τη νίκη που θα την οδηγήσει στους «4» του θεσμού.

Ώρα για δράση για την ομάδα του Ηλία Καντζούρη, καθώς ρίχνεται στη μάχη του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρώτος αντίπαλος ο Πανιώνιος, που αποτελεί την ομάδα της Β΄ εθνικής που συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 15:45 στα «Δύο Αοράκια». Υπενθυμίζουμε πως όλα τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι φυσικά το φαβορί, αρκεί αυτό να αποδειχτεί και μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται σοβαρότητα έτσι ώστε η Ένωση να περάσει στα ημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Περιστέρι – ΠΑΟΚ.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο κόουτς Καντζούρης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάντσεν που δεν ταξίδεψε στην Κρήτη με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς και στον Αντώνη Κόνιαρη που έχει στρατιωτικές υποχρεώσεις.

- Advertisement -

Οδηγίες της ΕΟΚ για την προσέλευση των φιλάθλων:

«Το πρώτο Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 8 είναι προ των πυλών. Εν όψει των προημιτελικών που αρχίζουν την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Ηρακλείου («Δύο Αοράκια»), οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα (13:45).

Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας (αναγκαία η αστυνομική ταυτότητα), καθώς και σωματικοί έλεγχοι, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων για να μην προκύψει συνωστισμός στις εισόδους και κατά τους ελέγχους.

Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας, τόσο εσωτερικά, όσο και περιμετρικά».

Διαιτητές στο σημερινό ματς θα είναι ο διεθνής, Τάσος Κάρδαρης (Αττικής) και οι Γιώργος Θεονάς (Αττικής) και Γιώργος Kατραχούρας (Κρήτης).

 

 

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -