Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Με τρεις αγωνιστικές τιμωρία κινδυνεύει ο Βράνιες

Με τρεις αγωνιστικές τιμωρία κινδυνεύει ο Βράνιες

 Κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών ο Όγκνιεν Βράνιες, για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Για τον ανόητο λόγο που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Όγκνιεν Βράνιες κινδυνεύει με ποινή τριών αγωνιστικών με βάση το άρθρο 10γ’ που αναφέρεται σε βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά ποδοσφαιριστή σε αντίπαλο, τονίζεται πως: «Ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 200 ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής έστω κι αν βρίσκεται σε άμυνα». Τα επόμενα τρία ματς που κινδυνεύει να χάσει ο Βράνιες για το χτύπημα στον Μαρινάκη, είναι με Πανιώνιο (εντός), Ξάνθη (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός)

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Συγκέντρωση στο στόχο και διαχείριση

Μας έλειψε το ποδόσφαιρο. Ξεχάσαμε την αγαπημένη μας ρουτίνα του Σαββατοκύριακου και θα προσπαθήσουμε να …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com