Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μέχρι 300.000 ευρώ δίνει η ΑΕΚ στον Κονέ

Μέχρι 300.000 ευρώ δίνει η ΑΕΚ στον Κονέ

Τα… νέα από τον μάνατζερ του Παναγιώτη Κονέ περιμένουν στην ΑΕΚ για να προχωρήσουν τις συζητήσεις για την παραμονή του. “Ταβάνι” οι 300.000 ευρώ στο συμβόλαιο του παίκτη…

Ανοιχτό παραμένει το ζήτημα της παραμονής του Παναγιώτη Κονέ στην ΑΕΚ. Ο διεθνής άσσος έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ουντινέζε, που δεν τον υπολογίζει όμως. Ο ίδιος θα επιδιώξει να λάβει ένα σημαντικό μέρος από το συμβόλαιο της νέας χρονιάς, πριν καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με την ΑΕΚ. Γι’ αυτό και στον Δικέφαλο περιμένουν νέα από τον μάνατζέρ του τις επόμενες μέρες.

Η Ένωση έχει ως ταβάνι τις 300.000 ευρώ ετησίως όπως αναφέρει η “Live Sport” και περιμένουμε να δούμε αν βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις 2 πλευρές.

Σχετικά με Γιώργος Κοσμίδης

Γιώργος Κοσμίδης
Ο Γιώργος Κοσμίδης γεννήθηκε στην Ιεράπετρα Κρήτης το 1998. Σπουδάζει διοίκηση και οικονομία στο τομέα του τουρισμού στο ΙΕΚ Ιεράπετρας και παράλληλα ασχολείται με τη δημοσιογραφία έχοντας ξεκινήσει από το IN.AEK.gr στη συνέχεια βρέθηκε στο AEKPASSION εδώ και 7 περίπου μήνες και φροντίζει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την καθημερινή ενημέρωση σας.

Ελέγξτε επίσης

Η προϊστορία των γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα! (Vid)

Το κανάλι “AEK Creating” συγκέντρωσε ένα μεγάλο υλικό με τα γκολ της ομάδας μας στην …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com