Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΜΠΑΣΚΕΤ / Μέχρι τις 18:00 σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ

Μέχρι τις 18:00 σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

“Η «Βασίλισσα» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Ελλάδα, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη (10/10, 19:30) ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης, με το επιπρόσθετο αλλά ολόχρυσο βάρος της ευθύνης ως Πρωταθλήτριας, ήτοι κατόχου του Basketball Champions League.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Εντός της ημέρας και πιο συγκεκριμένα στις 18:00, εκπνέει η προθεσμία για τη διάθεση των «Διαρκείας». Έχουμε ακόμη μερικές ώρες για να αποδείξουμε την Αγάπη μας, στην ομάδα, που μέσα από δυσκολίες, διότι ουδέποτε της χαρίστηκε τίποτε, κατόρθωσε εντός του επετειακού 2018 να κατακτήσει δύο τρόπαια.

Η ΑΕΚ δεν υιοθέτησε στο διάβα αυτής της Διοίκησης και δεν θα το πράξει ούτε στη συνέχεια πολιτικές συβαριτισμού, δεν διεκδίκησε τα δίκια της εντός και εκτός παρκέ με αναχρονιστικές μεθόδους και βεβαίως δεν απέκτησε ποτέ ως οργανισμός και ως αγωνιστικό Τμήμα… τουπέ, διότι απλούστατα δεν το κουβαλάει στο DNA της.

«Η ιστορία μας… Όταν παίζουμε θα λέμε την ιστορία μας». Αυτή η ιδιαιτερότητα μας κρατάει, μας γιγαντώνει, μας πεισμώνει…

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Σπεύστε να λάβετε θέση στις διακεκριμένες θέσεις του Κλειστού του ΟΑΚΑ, καθώς αθλητές και προπονητές χρειάζονται την στήριξή σας. Η δύναμή σας και η Ιστορία μας είναι τα συστατικά της επιτυχίας μας. Με πυλώνα το παγκόσμιο «1968» των 80.000 θεατών στο Καλλιμάρμαρο, και νέο εφαλτήριο αγώνων το ονειρεμένο 2018 των 40.000 θεατών στο ΟΑΚΑ.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ… ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.”

Σχετικά με Αλεξάνδρα Καρδαμήλα

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Για τον Στέφαν (ΦΩΤΟ)

 Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ μέσα από τα αποδυτήρια  

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com