Η Ένωση μετά από τα τεράστιο διπλό που κατάφερε και πήρε στο «Γ. Καραϊσκάκης» γνώρισε μεγάλη αποθέωση από 1.200 οπαδούς που την περίμεναν στο ξενοδοχείο!
Η ισοφάριση στο 87΄ από τον Τσιγκρίνσκι σε συνδυασμό με το γκολ του Γιακουμάκη στο 93΄ «τρέλαναν» τους φιλάθλους της ΑΕΚ, οι οποίοι έτρεξαν αμέσως στο ξενοδοχείο που καταλήγει η ομάδα μετά τους αγώνες. Συγκεκριμένα, 1.200 οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο για να αποθεώσουν την ομάδα για το μεγάλο αποτέλεσμα που πήρε, ενώ την υποδέχτηκαν με το σύνθημα «να τοι, να τοι οι πρωταθλητές»!
Κατά την άφιξη της ομάδας αποθεώθηκαν όλοι οι παίκτες με τον Τσιγκρίνσκι και τον Γιακουμάκη να δέχονται την περισσότερη αγάπη του κόσμου, ενώ οι οπαδοί φώναξαν και το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ αναγνωρίζοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται την φετινή σεζόν και βγαίνει στο γήπεδο. Στο ξενοδοχείο έφτασε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να αποθεώσει κι αυτός τους παίκτες και τον προπονητή για το πολύ σημαντικό διπλό που έφεραν κόντρα στον Ολυμπιακό.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:







