Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «Μεγάλη» μεταγραφή ο Ματιάσεβιτς για την ΑΕΚ

«Μεγάλη» μεταγραφή ο Ματιάσεβιτς για την ΑΕΚ

Η μεταγραφή του Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς στην ΑΕΚ σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε δείχνει πολύ ψαγμένη κίνηση!

Ο Σέρβος έρχεται έτοιμος να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ έχοντας πολύ καλές συστάσεις.Ο παλιός ποδοσφαιριστής της Ένωσης, έρχεται με πολύ καλό  βιογραφικό, πολύ καλές συνεργασίες, και μεταγραφικά deal, που βοήθησαν πάρα πολύ τις ομάδες που εργάστηκε στο παρελθόν.

Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα η ομάδα στην οποία εργάζεται μέχρι σήμερα την Τσουκαρίτσκι, όπου έφτιαξε πολλούς παίκτες τους οποίους και πούλησε στην πορεία σε αρκετές ομάδες της Ευρώπης. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις του Μπρέζανιτς που πούλησε στην Αλκμάαρ, τον Πάβλοβιτς ( 1,7 εκατ. ευρώ) που τον έδωσε στην Κοπεγχάγη, τον Μάσοβιτς στην Μπριζ (2 εκατ. ευρώ), τον Στοϊλίκοβιτς στην Πράγκα, τα αδέρφια Σρνιτς σε Σλασκ Βρότσλαβ και Ερυθρό Αστέρα, τον Λάγκατορ στην Σότς, τον Οζέγκοβιτς στην Παρτιζάν, τον Μίτσιν στην Ουντινέζε (πάνω από 2 εκατ. ευρώ).

Ένας άνθρωπος με πολλές και καλές γνωριμίες σε όλη την Ευρώπη με ομάδες αλλά και πολύ μεγάλους μάνατζερ!

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις! (pic)

Ένα διαφορετικό ποστάρισμα έκανε ο αμυντικός του παοκ Φερνάντο Βαρέλα, μετά το πέρας του χθεσινού …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com