Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μεγάλο πριμ από Μελισσανίδη!

Μεγάλο πριμ από Μελισσανίδη!

Ένα βαρβάτο πριμ θα μοιραστούν οι παίχτες της ΑΕΚ μετά την χθεσινή πρόκριση.

Εκτός από το ότι οι παίχτες της ΑΕΚ απόλαυσαν την πρόκριση στους «32» του Europa League (τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του τέταρτου ομίλου της, με μια νίκη και πέντε ισοπαλίες), αποκόμισαν και ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ θα μοιραστούν ένα γενναιόδωρο μπόνους της τάξης των 500.000 ευρώ.

Πάντως, δεν ήταν κάτι που τους ανακοινώθηκε μετά το χθεσινό παιχνίδι στους ποδοσφαιριστές από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ (όπου και ήταν παρών στο παιχνίδι στην Αυστρία). Είναι κάτι που προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό, που είχε συμφωνηθεί μεταξύ διοίκησης και αρχηγών.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Χωρίς κόσμο και το ΑΕΚ – Ν.Π.Σ. Βόλος

 Δεν αλλάζει στάση η ΑΕΚ Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com