Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μελισσανίδης: Αν αποτύχουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα θα’μαστε όλοι αποτυχημένοι!

Μελισσανίδης: Αν αποτύχουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα θα’μαστε όλοι αποτυχημένοι!

Όπως ήταν λογικό ο Τίγρης δε πήγε μόνο να δει την προπόνηση αλλά και να μιλήσει στους παίκτες και το προπονητικό τιμ για όλα τα φλέγοντα. Πρωτάθλημα, επεισόδιο Τσοσιτς – Χουλτ, Ατρόμητο και Μόναχο!

Δείτε τι είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τη προπόνηση:

Για πρωτάθλημα: «Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε θα έχουμε όλοι αποτύχει με πρώτον εμενα. Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας»

Επεισοδιο Τσόσιτς-Χουλτ: «Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή με πείραξε. Μπορεί αμεσως να ζήτησαν και οι δυο συγγνώμη αλλά ειναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Τα θέματα πειθαρχίας, γνωρίζετε ότι είναι η αδυναμία μου».

Για το Μόναχο: Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης

Για το ντέρμπι με ΠΑΟ:  Εγώ από συστήματά δεν ξέρω αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα γιατί δεν είχατε ψυχή. Σαφώς και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καταστροφή αλλά δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Εκτός και ο Άλεφ

Αναλυτικά η προπόνηση της Τρίτης Στη προπόνηση που έγινε στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com