Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Μελισσανίδης: «Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι όλα θα τρέξουν»

Μελισσανίδης: «Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι όλα θα τρέξουν»

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση της ΑΕΚ με την Περιφέρεια και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε ευδιάθετος και αισιόδοξος.

Μετά τη συνάντηση με τον Γιώργο Πατούλη, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έκανε δηλώσεις για τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών. Αναλυτικά η δήλωση του Τίγρη: «Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι όλα θα τρέξουν, θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά. Είναι και ο Δήμαρχος εδώ, αφού και η Δημοτική αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα γύρω από το γήπεδο. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο, ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά».

 

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Το mini – movie του τελικού ΑΕΚ – Προμηθέας

Παρακολουθήστε το καταπληκτικό ταινιάκι μικρού μήκους της ΚΑΕ, από τον τελικό της Κυριακής και την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com