Αρχική / AEKPASSION / Μελισσανίδης: «Σε περίπου 10 μήνες θα απολαύσουμε το νέο μας γήπεδο»

Μελισσανίδης: «Σε περίπου 10 μήνες θα απολαύσουμε το νέο μας γήπεδο»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε για την είσοδο της ομάδας στο νέο της παλάτι, τονίζοντας πως μέσα στον επόμενο χρόνο θα βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία θέλουμε λίγο ακόμα, περίπου σε 10 μήνες θα απολαύσουμε αυτό το γήπεδο που έχουμε δημιουργήσει. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και προσωπικά τον κ. Γιώργο Πατούλη για την προσπάθεια όλη που κάνει και μας λύνει όλα τα προβλήματα αμέσως. Χρόνια ολόκληρα, εδώ σε αυτόν τον ιερό χώρο που φτιάξανε το γήπεδο οι παππούδες μας, εμείς καταφέραμε να το δημιουργήσουμε ξανά, να φτιάξουμε το γήπεδο μας. Ήρθε η στιγμή, πολύ σύντομα θα το χαρούμε όλοι. Θέλω να ευχαριστήσω την πολιτεία, όλους όσους βοήθησαν, τον κ. Πατούλη, όλους, για να φτάσουμε εδώ και να χαρούμε αυτό το γήπεδο που τόσο πολύ θέλουμε και τόσα χρόνια περιμένουμε». 

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Ορίστηκε ο επαναληπτικός με την Κηφισιά

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΕΠΟ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com