Αρχική / AEKPASSION / Μελισσανίδης σε Τσίγκρι: «Μεγάλο κεφάλαιο στην Ιστορία της ΑΕΚ, πάντα ανοιχτή η πόρτα για σένα»

Μελισσανίδης σε Τσίγκρι: «Μεγάλο κεφάλαιο στην Ιστορία της ΑΕΚ, πάντα ανοιχτή η πόρτα για σένα»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ευχαρίστησε τον Ουκρανό στόπερ για την πολυετή παρουσία του στην ομάδα, ενώ άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα του συλλόγου για μελλοντική συνεργασία.

Μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο του Τσιγκρίνσκι είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο χαρακτήρας του, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του ικανότητες με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχτισαν έναν αμοιβαίο σεβασμό και μια διαφορετική σχέση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ τηλεφώνησε στον Ουκρανό στόπερ, τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, ενώ άφησε ανοιχτή την πόρτα για μελλοντική συνεργασία, όταν ο παίκτης αποφασίσει να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Η δημιουργία του Σεραφείδιου στα Σπάτα (vid)

Ένα εκπληκτικό vίdeo κυκλοφόρησε το συνδρομητικό κανάλι Novasports.gr σχετικά με την ανέγερση και δημιουργία του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com