Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μελισσανίδης: «Σήμερα είμαστε όλοι Πόντιοι»

Μελισσανίδης: «Σήμερα είμαστε όλοι Πόντιοι»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε ξεχωριστά το δικό του μήνυμα για την σημερινή ημέρα μνήμης, που είναι αφιερωμένη στην Γενοτκονία των Ποντίων. 

Μια μέρα σαν αυτή, δεν γίνεται όλος ο Ελληνισμός να μην πενθεί και να μην ζητάει τη δικαίωση. Πριν από 102 χρόνια η Γενοκτονία των Ποντίων ήταν μαρτυρική με 353.000 νεκρούς, ωστόσο ακόμα περιμένουν όλοι την δικαίωση κάθε χρόνο στις 19 Μαϊου. Ο Μελισσανίδης έστειλε το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικά αναφέρει:
«Έχουν περάσει 102 χρόνια από τότε που ο Κεμάλ αποβιβάστηκε στην μαρτυρική Σαμσούντα και ξεκίνησε η τελευταία και σκληρότερη φάση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
102 χρόνια οι 353.000 νεκροί περιμένουν δικαίωση.
Έχουμε χρέος όλοι μας να αγωνιστούμε για τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας.
Σήμερα είμαστε όλοι Πόντιοι».

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Μήτογλου: «Σκοράραμε στα πρώτα λεπτά, μαθαίνουμε από τα λάθη μας»

Ο νεαρός αμυντικός της Ένωσης μίλησε στο αθλητικό site to10.gr για το ματς με τον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com