Παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Χάουαρντ Σαντ – Ρος, για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στη Ράστα Βέχτα για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.
Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ, ολοκληρώθηκε ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Ράστα Βέχτα για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Κέντρικ Ρέι, και Στέφαν Γιάνκοβιτς, ενώ παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος έβγαλε μέρος του προγράμματος.
Αναλυτικά η ενήμερωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η αποψινή προπόνηση της (ξανά λαβωμένης) «Βασίλισσας» ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με Ράστα Βέχτα στο BCL. Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Εκτός παρέμειναν οι τραυματίες Στέφαν Γιάνκοβιτς και Κέντρικ Ρέι».

