Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα γίνει γνωστό το ακριβές διάστημα απουσίας των δύο ποδοσφαιριστών.
Με τα προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ να συνεχίζονται… ασταμάτητα, οι απουσίες των Λιβάι Γκαρσία και Ολιβέιρα χτύπησαν ιδιαίτερα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, με τον Χιμένεθ να στηρίζει πολλά πάνω τους.
Ο 23χρονος εξτρέμ γλίτωσε τα χειρότερα, ωστόσο θεωρείται σίγουρη η απουσία του από το παιχνίδι της Τούμπας για τη ρεβάνς του Κυπέλλου, ενώ υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβει κάποιους αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν.
Για τον Πορτογάλο φορ τα δεδομένα δείχνουν πιο περίπλοκα. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μην αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ΑΕΚ, όμως γίνεται προσπάθεια για να μπορέσει να δώσει το παρών μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα.

