Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Άμραμπατ

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο την επόμενη Κυριακή (17/10) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ σχετικά με τον τραυματισμό του Νορντίν Άμραμπατ.

Η αποθεραπεία του Μαροκινού εξτρέμ φαίνεται πως πηγαίνει εξαιρετικά και σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Εάν το εν λόγω σενάριο επιβεβαιωθεί, τότε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά τον έμπειρο άσο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο την επόμενη Κυριακή (17/10) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -