Διαβάστε όσα αναφέρονται σε νέο ρεπορτάζ που προέρχεται από την χώρα καταγωγής του χαφ της «Ένωσης».
Για ακόμη μια φορά το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα αναγράφεται σε ρεπορτάζ στο Μεξικό, με αυτό να τονίζει πως η Τσιβας έχει σταθερά τον χαφ της ΑΕΚ στην λίστα της και πως ο σύλλογος από την Γουαλαδαχάρα θα μπορούσε να κερδίσει έδαφος στην υπόθεση αφού όπως τονίζεται στο δημοσίευμα της «chivaspasion.bolavip» ο Ορμπελίν Πινέδα δεν έχει τον βασικό ρόλο των προηγούμενων δύο ετών την ίδια στιγμή που η φετινή πορεία της «Ένωσης» είναι συνάμα αρνητική.
Θυμίζουμε πως σε χθεσινό δημοσίευμα στο Μεξικό τονίζονταν πως Η Τσίβας θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τον Πινέδα ενώ ακόμα υπογραμμίζονταν πως πρόθεση της ΑΕΚ είναι να ανανεώσει τον Μεξικάνο μέσο με αυξημένες αποδοχές.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:
«Ο Ματίας Αλμέιδα έχει αμφισβητηθεί επειδή άφησε εκτός ενδεκάδας τον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή, με την ΑΕΚ να έχει αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτή η κατάσταση, θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για την Τσίβας έτσι ώστε να εξασφαλίσει την επιστροφή ενός από τους πιο αγαπημένους παίκτες των οπαδών της. Για την ώρα,, δεν είναι σαφές εάν η Τσίβας θα επισημοποιήσει τι ενδιαφέρον της τις επόμενες εβδομάδες, αν και είναι σαφές ότι οι προοπτικές θα είναι διαφορετικές απ’ ό,τι πριν από μερικούς μήνες, όταν η ΑΕΚ βρισκόταν εν μέσω ανταγωνισμού για το πρωτάθλημα, με τον Πινέδα να είναι τότε ένας από τους βασικούς παίκτες της. Θα έρθει επιτέλους η ώρα για την επιστροφή του στην Τσίβας;»,

