Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / «Μία ακόμα συγκλονιστική δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ» (pics)

«Μία ακόμα συγκλονιστική δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ» (pics)

Δείτε την ανάρτηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αναφορικά με μια δωρεά σπάνιων εμφανίσεων του συλλόγου από έναν φίλαθλο της ομάδας προς το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ.

Ο Βαγγέλης Καρουζάκης, φαρμακοποιός στο Ηράκλειο Κρήτης, προσέφερε στην Επιτροπή του Μουσείου της ΑΕΚ το σύνολο της σπάνιας συλλογής του, η οποία περιλαμβάνει 55 φανέλες συλλεκτικής αξίας, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να αναδεικνύει την εν λόγω δωρεά με ανάρτηση της στα social media.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Βασιλαντωνόπουλος: «Δεν χωρούσε άλλο αποτέλεσμα για εμάς»

Ο ακραίος οπισθοφύλακας της ΑΕΚ ανέφερε πως η νίκη ήταν μονόδρομος και έχρισε ως MVP …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com