Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μια ανάσα από Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ!

Μια ανάσα από Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ!

Πολύ κοντά στο «μπαμ» με την αγορά του 22χρονου εξτρέμ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ βρίσκεται η Ένωση!

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία, καθώς η μικρή διαφορά που υπήρχε στις τελευταίες συζητήσεις αναμένεται να καλυφθεί.

Το deal με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον 22χρονο εξτρέμ αναμένεται να ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του, ενώ ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα υπογράψει, αν όλα πάνε καλά, πενταετές συμβόλαιο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να κλείσει τη συμφωνία, καθώς «ψήθηκε» πολύ από τον Ίλια Ίβιτς για τις δυνατότητες, τις προοπτικές αλλά και τη μεταπωλητική αξία του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Αλμπάνης: «Με γεμίζει αυτοπεποίθηση η σημερινή εμφάνιση»

Ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι και αν δεν είχε χριστεί δις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com