Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / « Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Ζεράλδες»

« Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Ζεράλδες»

Στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο παίκτης της Σπόρτιγκ,  « Πλησιάζει στην ΑΕΚ, και αναμένεται να δοθεί δανεικός με οψιόν αγόρας».

Ο Τσίκο Ζεράλδες είναι ένα βήμα πιο… μπροστά, από τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις των Κροβίνοβιτς, και Μαρτίνς, αυτό επιβεβαιώνεται και από την Πορτογαλία αφού σχετικό δημοσιεύμα υποστηρίζει πως ο μέσος της Σπόρτιγκ Λισαβόνας είναι μια ανάσα από την «Ένωση», Ο παίκτης αναμένεται να παραχωρηθεί από τα «Λιοντάρια» με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς.

Το δημοσίευμα της Desporto ao Minuto αναφέρει: «Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες πλησιάζει στην ΑΕΚ. Αναμένεται να μετακομίσει δανεικός στην Ελλάδα και η ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα αγοράς. Ο 24χρονος μέσος είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ ομάδα που προπονεί ο Μιγκέλ Καρντόσο».

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

«Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Σιμάο, δεν τον αγοράζει η Μπερ Σεβά»!

«Πονοκέφαλος» για την Ένωση και τον Ίλια Ίβιτς η μη χρήση της οψιόν αγοράς για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com