Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μια γέφυρα η ζωή μας…

Μια γέφυρα η ζωή μας…

Λάτρης των ταξιδιών, λάτρης των δρόμων, λάτρης της συνεχούς κίνησης….

Θεωρώ ότι ένα μακρύ ταξίδι, προσομοιάζει στην ζωή του καθενός… Πάντα νοιώθω μια έξαψη, μια προσμονή, όταν ξέρω ότι θα ταξιδέψω… Δεν έχει σημασία ο προορισμός και αν έχω ξαναπάει… Ποτέ ένα ταξίδι δεν είναι το ίδιο με κάποιο άλλο….

Πάντα ανακαλύπτω καινούργια πράγματα, καινούργιες εμπειρίες… Ακόμα και ανθρώπους…

Έτσι είναι και η ζωή, πρέπει να την ταξιδεύεις συνέχεια, να την σπουδάζεις … Για να βελτιώνεσαι σαν άνθρωπος , να μην μένεις στάσιμος…. Να ανοίγεις το μυαλό σου, να μην είσαι δογματικός, ιδεοληπτικός και εγωιστής… Και να μαθαίνεις…. Όσο ζεις…

Και πάντα να προσέχεις τα σταυροδρόμια και τις γέφυρες που περνάς…. Γιατί αυτά τα περάσματα, όσο απλά και αν φαίνονται, συνοδεύονται από πολλές μικρές αποφάσεις, που στα καλά καθούμενα μπορούν να σου αλλάξουν την ζωή… Με ένα μόνο σουλάτσο…

Εντυπωσιακή η γέφυρα στο Ρίο αλλά πάντα θα είναι μια γέφυρα… Ότι ενώνει, είτε προορισμούς, είτε ιδέες, είτε ανθρώπους, είτε κράτη, είτε ζωές, πρέπει να το σέβεσαι… Είτε είναι η γέφυρα στο Ρίο, είτε το Γεφύρι της Άρτας…..

Είτε είναι η ένωση των λαών, είτε η ένωση μόνο δύο ανθρώπων… Μια γέφυρα είναι ζωή μας και η ομορφιά της είναι, ότι ποτέ δεν ξέρουμε τι θα βρούμε στην άλλη άκρη….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Έχω γίνει ζητιάνα…

Διάβασα την συνέντευξη της μητέρας της Μυρτώς, με αφορμή το πρώτο της μπάνιο στην θάλασσα, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com