Αρχική / AEKPASSION / Μια ομάδα στον κόσμο αγαπώ…AEKpassion!

Μια ομάδα στον κόσμο αγαπώ…AEKpassion!

AEKpassion….Λίγα λόγια για το δικό μας Πάθος που έφτασε αισίως σήμερα τα 5 χρόνια! ”Μια ομάδα στον κόσμο αγαπώ….”!

Μία τεράστια προσπάθεια μιας παρέας ανθρώπων με περίσσιο πάθος και όρεξη, που δίνουν καθημερινά το ”παρών” στα κιτρινόμαυρα γεγονότα, επιχειρώντας να παρουσιάσουν τις εξελίξεις μέσα από τα μάτια των απλών οπαδών της ΑΕΚ. Με μοναδικό αντάλλαγμα να είμαστε κοντά στην ΑΕΚάρα μας!

Με πολλή αγάπη για το Δικέφαλο, με τρέλα και ενθουσιασμό για την ομάδα που αποτυπώνονται σε άρθρα, ειδήσεις, μεταδόσεις, συνεντεύξεις και πολλά άλλα, πάντα φτιαγμένα από φίλους της ΑΕΚ για τους φίλους της ΑΕΚ!

Στα 3 από τα 5 αυτά χρόνια έχω την τιμή να είμαι συνοδοιπόρος με την παρέα του aekpassion και είναι κάτι που δεν μετάνιωσα ποτέ. Όταν δυσκολεύομαι να ακολουθήσω τις υποχρεώσεις μας λόγω φορτωμένου προγράμματος, κάτι πάντα με σπρώχνει να συνεχίσω με ακόμα περισσότερο πάθος!

Αυτό το ”κάτι” είναι η αγαπημένη ομάδα του aekpassion, για την οποία νιώθω περήφανος που συμμετέχω, καθώς η συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται, ξεπερνάει τα πιο υψηλά επαγγελματικά στάνταρτς! Κι ας μην είμαστε επαγγελματίες!

Δεν θα παραλείψω να πω ένα μεγάλο ”ευχαριστώ” από καρδιάς σε όλα τα παιδιά της ομάδας του aekpassion για τη συνεργασία μας, για τα πράγματα που μαθαίνω, την καλή τους καρδιά και για τη στήριξη που έχω όταν βρίσκομαι στα γήπεδα για τις ζωντανές μας μεταδόσεις.

Δεν θα ξεχάσω πόσες φορές, ο Μιχαλής Μικελλής, ο ”πατέρας” του aekpassion με παίρνει τηλέφωνο να βεβαιωθεί ότι είμαι καλά σε κάποιο γήπεδο αν βλέπει να γίνονται φασαρίες. Δεν μπορώ να ξεχάσω τις μαγικές στιγμές όταν ετοιμάζω έναν αγώνα και ξεκινάω το Live φίλες, φίλοι του aekpassion καλησπέρα…”!

Για όλα αυτά υπάρχει βέβαια κόστος προσωπικό, το οποίο όμως ξεπερνιέται όταν αρχίζει το μπουζουκάκι και ακούγεται η φωνή του Μίμη Παπαϊωάννου… ”της Ένωσης οι αετοί τα δίχτυα κομματιάζουν….”!

Ευχαριστώ ιδιαίτερα και όλους τους φίλους του aekpassion που στηρίζουν την προσπάθεια μας μέσα από τα social media καθημερινά και εκτιμούν την αγνή και γνήσια φωνή του site!

Χρόνια πολλά με ακόμη πιο πολύ ΑΕΚpassion!

Σχετικά με Λάκης Κοντσιώτης

Από μικρός, όταν πρωτοπάτησα το πόδι μου στη Νέα Φιλαδέλφεια στα τέλη του '70, κατάλαβα ότι η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η μεγάλη μου αγάπη.Μια μπάλα ή μια κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο ήταν διαχρονικά τα καλύτερα δώρα για μένα!Μεγαλώνοντας και αφού ΄΄έφαγα'' τα γόνατά μου στα ξερά γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Αθήνας,προσπάθησα μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας,να παραμείνω κοντά στην ΑΕΚ και στους αγωνιστικούς χώρους.Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία μέσα από τη φιλόξενη παρέα του aekpassion και στόχος μου είναι να μεταφέρω στους φίλους της Ένωσης εικόνες,κλίμα και συναισθήματα από την αγωνιστική δράση της ομάδας της καρδιάς μας!

Ελέγξτε επίσης

«Καθαρή» η αξονική του Βράνιες

Ο Βόσνιος στόπερ υπολογίζεται κανονικά από τον Αργύρη Γιαννίκη για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com