Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μιας τεσσάρας… νιάτα…

Μιας τεσσάρας… νιάτα…

Κακά τα ψέμματα… Άλλη αίσθηση είναι όταν κερδίζεις ένα ματς με πιτσιρικάδες… Άλλη χάρη….

Δεν έχει σημασία αν είναι εύκολο το παιχνίδι… Στον Αθλητισμό, δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη νίκη πριν παίξεις… Ο βαθμός δυσκολίας, διαμορφώνεται από σένα μέσα στο γήπεδο… Έτσι και χθες… Άφησαν πολλές υποσχέσεις οι μικροί, αλλά η μπάλα πρέπει να μείνει χαμηλά… Όπως βέβαια και το κεφάλι και κατ επέκταση και η μύτη….

Κρυφό όνειρο όλων των φιλάθλων, όλων των οπαδών σε όλο τον κόσμο, είναι ένα…. Η αγαπημένη τους ομάδα, έχοντας στην σύνθεσή της έντεκα πιτσιρικάδες, να είναι ένα κράμα Βραζιλίας, Ολλανδίας, Αργεντινής και Γερμανίας, να παίζει ολοκληρωτικό και θεαματικό ποδόσφαιρο και να διαλύει τους πάντες… Αυτό βέβαια είναι πολύ σπάνιο και απλά δεν γίνεται σε χώρες όπως η Ελλάδα…

Όμως, αφήνει πάντα μια γλυκιά αίσθηση κι πολύ μεγάλη προσμονή και ελπίδα… Τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ για να έχουν μέλλον, θέλουν πολύ δουλειά, σωστή διαχείριση και πολύ πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και στήριξη… Δηλαδή παιχνίδια…. Κάνοντας παράφραση της πασίγνωστης παλιάς Ελληνικής ταινίας, μιας πεντάρας νιάτα, χθες στην Λάρισα, είχαμε μιας τεσσάρας…. νιάτα….

Να χαρούμε μεν αλλά μέχρι εκεί… Για να μην φτάσουμε σε σημείο να κάνουμε δυο τρία χρόνια να ξαναχαρούμε, με αντίστοιχο παιχνίδι….

Υ.Γ.Φωτεινό παράδειγμα πίστης, θέλησης και δουλειάς ο Μπάμπης και μπράβο του….

Κώστας Σταματιάδης.

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Αύριο το πολύ σημαντικό αθλητιατρικό συνέδριο της ΑΕΚ

Η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα V.I.P. του ΟΑΚΑ είναι απολύτως έτοιμη να υποδεχθεί τους συμμετέχοντες στο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com