Ο Μιχάλης Μικελλής παίρνει θέση για τα γεγονότα με τον Λάζαρο Χριστουδουλόπουλο, και κρούει το κώδωνα του κίνδυνου της αποφυγής του διχασμού!
Ειλικρινά με στεναχωρεί αφάνταστα το ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος λόγος να υπάρχει διχόνοια μεταξύ του κόσμου της ΑΕΚ!
Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι παίκτες, προπονητές, διοίκηση, έρχονται και παρέρχονται.
Είναι νωπά ακόμα στην ψυχή μου, όλα όσα περάσαμε στο παρελθόν, από την προσωπολατρεία που κατά καιρούς υπήρξε στην ΑΕΚ, που μόνο κακό έκανε, και το γράφω με αφορμή τον «πόλεμο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου υπάρχει μία φαγωμάρα και μία διχόνοια μεταξύ μας.
Και το αναφέρω αυτό, επειδή προέκυψε το θέμα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, (που σίγουρα δεν είναι κανένας από μας ειδικός να κρίνει το γιατί θα φύγει, και αν θα έπρεπε η ομάδα να του δώσει τα χρήματα που ζητάει), άλλωστε μιλάμε για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή που σίγουρα προσέφερε στην ΑΕΚ, αλλά μέχρι εκεί!
Αδέλφια θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η ομάδα είναι από πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις.
Η ΑΕΚ έχει την ευλογία να έχει στο τιμόνι της πλέον ισχυρή διοίκηση, που μπορεί να την ενισχύσει και να είστε βέβαιοι ότι θα κάνει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μην ξεχνάτε ότι η ΑΕΚ είναι πανάξια πρωταθλήτρια 2017-2018, και από δω και πέρα θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, επειδή αυτό απαιτεί και ο λαός και η ιστορία της, αλλά και επειδή σε αυτήν την κατεύθυνση κινείτε και η διοίκηση!!

