Αρχική / AEKPASSION / Μιχάλης Μικελλής: Πρόεδρε αρκετά η σιωπή!

Μιχάλης Μικελλής: Πρόεδρε αρκετά η σιωπή!

Ο Μιχάλης Μικελλής γράφει μέσα από την καρδιά του για την τραγική εικόνα της ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη που πρέπει επιτέλους να βγει να μιλήσει στον κόσμο! 

Το οφείλεις στον κόσμο στην ιστορία μας στον εαυτό σου να βγεις να μιλήσεις, δεν μας αξίζει και δεν σου αξίζει η σιωπή. Όλοι μας κάνουμε λάθη αλλά έχοντας τα σκήπτρα της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου (στην δική μου ψυχή έτσι είναι) βγες να μιλήσεις να μας δώσεις όραμα και πάλι! Ο κόσμος είναι διχασμένος, δεν ξέρει τι να πει και σε ποιον ξεσπάσει στα social media και βλέπει την ομάδα που λατρεύει να παραπαίει!

ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ γιατί δεν το κάνεις τώρα που η χρονιά τέλειωσε σχεδόν, ΤΩΡΑ που όλοι είμαστε στα κάγκελα, ΤΩΡΑ που όλοι μας περιμένουμε την επομένη αγωνιστική χρονιά. Βγες και δώσε το στίγμα τι πρέπει να περιμένουμε, την εξέλιξη των έργων το όραμα σου για την ομάδα που λατρεύουμε!

Ξέρω ότι και εσύ πονάς μαζί μας επειδή κατά βάθος είσαι οπαδός, αλλά μην σωπαίνεις άλλο! Είναι εγκληματικό, πίστεψε με πρόεδρε, να αφήνεις όλο αυτόν τον κόσμο να μην ξέρει τι του ξημερώνει αύριο! Δεν μας αξίζει γαμώτο μου όλο αυτό! Μοιάζει με το μαρτύριο της σταγόνας όλο αυτό που ζούμε.

Υ.Γ. Αλήθεια ρε μάγκες που έχετε την τιμή να φοράτε την τιμημένη φανέλα με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ στο στήθος σας λίγο εγωισμό, λίγο νεύρο, λίγο τσαμπουκά δεν έχετε γαμώτο;;

Μιχάλης Μικελλής

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Διπλό μέσα στη Ρόδο για την ΑΕΚ Β’

Η Β’ ομάδα της Ένωσης επικράτησε με 1-0  εκτός έδρας του Διαγόρα Ρόδου για την …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com