Αρχική / AEKPASSION / Μιχάλης Μικελλής: Βγάλτε επιτέλους σε ένα ντέρμπι τσαμπουκά και εγωισμό!

Μιχάλης Μικελλής: Βγάλτε επιτέλους σε ένα ντέρμπι τσαμπουκά και εγωισμό!

Τελειώνει μια χρονιά χαμένη!

Μια χρονιά που σημαδεύτηκε από έναν ακόμα αποτυχία στο Κύπελλο, μια αγωνιστική κατάρρευση σε όλα τα επίπεδα, μια χρονιά που θα έχουμε να θυμόμαστε μόνο την πρόκριση επί της Βόλσφμπουργκ και τίποτε άλλο.

Στον παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κύριοι, έχετε την δυνατότητα να παίξετε το παιχνίδι της ζωής σας, να βγάλετε εγωισμό, πείσμα, τσαμπουκά και να δώσετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια χαρά σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ!

Δεν θέλουμε να δούμε καλό ποδόσφαιρο (άλλωστε δεν μπορείτε) αλλά επιτέλους κερδίστε ένα ντέρμπι! Η ιστορία είναι αδυσώπητη και καταγράφει μαζί με την ομάδα και εσάς τους ίδιους! Αν έχετε μια στάλα νοημοσύνης τι συμβολίζει η φανέλα που φοράτε, το έμβλημα, και η ιστορία αυτού του σωματείου επιτέλους ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ!

Ο κόσμος αγωνιά, είναι στα κάγκελα, και δεν το επιθυμεί απλά αλλά… ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ! Θα είναι εγκληματικό να μείνει η ομάδα εκτός Ευρώπης, σε μια… ούτως η άλλως, από τις χειρότερες χρονιές στην ιστορία της.

Μανόλο και εσύ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αφήσεις τις αλχημείες, και κατέβασε μια ενδεκάδα που να μπορεί να πάρει το αυτονόητο! Άσε από έξω εγωισμούς, κομπλεξισμούς, αγαπημένα συστήματα και αγαπημένους παίχτες, και κατέβασε μια ενδεκάδα με όσους έμειναν υγιείς τέλος πάντων, να παίξουν με την ψυχή τους!

Μανόλο και εσύ δεν είσαι άμοιρος ευθυνών, έχεις κάνει και εσύ εγκλήματα φέτος και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πάρτο και εσύ αλλιώς!

Υ.Γ Δημήτρη Μελισσανίδη ποτέ ξανά τέτοια αγωνιστική χρονιά, ΠΟΤΕ ξανά ποδοσφαιριστές από το καλάθι, και ΠΟΤΕ ξανά η ΑΕΚ εκτός στόχων από τον Δεκέμβριο!

Μιχάλης Μικελλής

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Επιστρέφει Παρασκευή ο Γκαρσία και φεύγει για Ολλανδία

Ενημέρωσε τη διοίκηση της ΑΕΚ ο ποδοσφαιριστής. Επιστροφή για Γκαρσία στην Αθήνα την Παρασκευή. Ο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com