Μυϊκός ο τραυματισμός του Μάνταλου – Θετικά τα νέα για Μαρίν 

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις ο αρχηγός της ΑΕΚ θα χάσει τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια της «Ένωσης» με Ράγιο Βαγιεκάνο και ΠΑΟΚ.

Ο Πέτρος Μάνταλος βγήκε ως αναγκαστική αλλαγή στην ήττα της ΑΕΚ στο Βαγιέκας. Εξ αρχής από τις κινήσεις του ίδιου όλα έδειχναν πως το πρόβλημα είναι μυϊκής φύσεως. Πράγματι ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό και σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις θα μείνει εκτός τόσο στη ρεβάνς με την Ράγιο όσο και στο παιχνίδι των Play-off με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από εκεί και πέρα ο Ραζβάν Μαρίν που είχε υποστεί ένα μικρό τραυματισμό μπήκε ως αλλαγή στο Βαγιέκας και είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι. Τα νέα που προέρχονται για την κατάσταση του είναι θετικά αφού ο Ρουμάνος διεθνής χαφ είναι ετοιμοπόλεμος ενόψει του αγώνα της «Ένωσης» την ερχόμενη Πέμπτη 16/4 με τους Ισπανούς.

Βεβαίως κομβικό ρόλο θα έχει και η διαχείριση του τεχνικού επιτελείου για τα χάφ των «κιτρινόμαυρων», καθώς τα δύο παιχνίδια είναι πολύ κοντά χρονικά και το κάθε ένα από αυτά έχει μεγάλη σημασία για την ΑΕΚ.

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -