Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μιλόγεβιτς: «Φεύγω όποτε μου πουν»

Μιλόγεβιτς: «Φεύγω όποτε μου πουν»

Ο εκ των δυνατών υποψηφίων για τον πάγκο της ΑΕΚ, έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος στη Σερβία,τονίζοντας πως δεν είναι έχει σκοπό να παραιτηθεί από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα αλλά σε περίπτωση που του ζητήσουν να φύγει,δεν θα φέρει αντίρρηση.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ περήφανος που ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα. Ήρθα και μπορεί να φύγω όποτε μου πουν. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Πάντα έχω την υποστήριξη της διοίκησης και την ευχαριστώ γι’ αυτό.

Μπορεί να φύγω αύριο, σε ένα μήνα, σε έναν χρόνο ή σε πέντε. Χαίρομαι που είμαι μέρος της ιστορίας αυτής της ομάδας από την πρώτη νίκη που έκανα. Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια που ακούγονται. Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός. Και συνέχισε:

«Η παραίτηση δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο σκέψεις για κανέναν. Αν είμαι ένοχος, είμαι ένοχος. Ας προχωρήσουμε. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Για μένα και τους παίκτες μου είναι πιο δύσκολο. Το παιχνίδι με την Μπάγερν τελείωσε, πάμε στο επόμενο. Είναι ένα άθλημα το ποδόσφαιρο».

Παράλληλα, ο Μιλόγεβιτς ερωτήθηκε και για τις φήμες που τον θέλουν να απασχολεί την ΑΕΚ, αλλά και τον Ολυμπιακό, λέγοντας: «Είμαι επικεντρωμένος στη δουλειά που έχω. Έχω πολλή δουλειά να κάνω. Δεν ξέρω πραγματικά αν είμαι ενδιαφέρουσα επιλογή γι’ αυτούς ή όχι. Στο κεφάλι μου είναι απλά ο Ερυθρός Αστέρας».

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Επίσημο: Επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα!

 Οι αγώνες των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη θα πραγματοποιηθούν με κόσμο και από την 7η …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com