Αρχική / AEKPASSION / Μήπως να το βλέπαμε και αυτό;

Μήπως να το βλέπαμε και αυτό;

Ο Μπάμπης Εγγλέζος αναρωτιέται μήπως η λύση στο πρόβλημα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ είναι η πλήρης αποτυχία. Αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρος.

Παρακολουθώντας χθες μια άθλια, μίζερη, κακόμοιρη και ανήμπορη ομάδα με κίτρινες φανέλες που θέλει να λέγεται ΑΕΚ, να διασύρεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες από το ποδοσφαιρικό μεγαθήριο που ακούει στο όνομα ΝΠΣ Βόλος(!!!), μια σκέψη πέρασε γρήγορα από το μυαλό μου. Μήπως, για να αλλάξει ρότα το καράβι που πάει ολοταχώς προς τα βράχια, χρειάζεται εκτός των άλλων και ένα ποδοσφαιρικό σοκ; Μήπως αυτό το σοκ να είναι η απώλεια ευρωπαϊκής θέσης;

Η αλήθεια είναι ότι όσο γρήγορα με επισκέφθηκε αυτή η σκέψη άλλο τόσο γρήγορα με εγκατέλειψε. Όχι γιατί δεν την πιστεύω ως ιδέα αλλά επειδή δεν πιστεύω την ίδια την ομάδα. Δεν πιστεύω δηλαδή ότι, αυτός ο συγκεκριμένος οργανισμός που λέγεται ποδοσφαιρική ΑΕΚ, με αυτά που μας έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, είναι σε θέση να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση και να τη χρησιμοποιήσει προς όφελός του. Το πιο πιθανό για αυτή την ομάδα είναι να βουλιάξει ακόμα περισσότερο στη μιζέρια της και στην εσωστρέφειά της και να συνεχίσει να «βιάζει» την ποδοσφαιρική λογική, περιμένοντας να αλλάξει κάτι μαγικά, κάνοντας συνεχώς τα ίδια λάθη.

Μακριά λοιπόν κάθε τέτοια σκέψη και ας ελπίσουμε ότι δε θα το ζήσουμε και αυτό τη φετινή χρονιά. Αν και μεταξύ μας, το βλέπω πλέον πιο πιθανό από ποτέ…

Υ.Γ.: Το γήπεδο είναι αυτό που κρατάει όρθιο κάθε Ενωσίτη, αφού πραγματικά δεν έχει από πού αλλού να πιαστεί(εκτός από τη φανταστική ομάδα χάντμπολ). Το γήπεδο όμως θα αργήσει κι άλλο. Δυστυχώς… Και θα πρέπει οι άνθρωποι(ή ο άνθρωπος αν προτιμάτε) που κρατάνε στα χέρια τους τις τύχες αυτής της ομάδας, να βρουν επειγόντως τρόπο να κρατήσουν ζεστό τον κόσμο σε μια πολύ περίεργη καμπή της ιστορίας μας. Όσο κόσμο έχει απομείνει δηλαδή να ασχολείται ακόμα με αυτή την αποκρουστική ομάδα και δεν έχει επιλέξει συνειδητά την αποχή από κάθε ενασχόληση μαζί της… Όσοι λοιπόν αντέχουμε ακόμα, ας κρατήσουμε γερά. Γιατί μάλλον έχει πολύ ακόμα!

 

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Κυριάκος Χήνας: Γιατί προκαλούν συνεχώς τις αγαθές προθέσεις των ΕΝΩΣΙΤΩΝ;

Εάν ισχύει ότι ” Η Δημοσίευση είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης” (ρήση που αποδίδεται στον …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com