Χάντμπολ: Μοιρασιά στη Μίκρα για την ΑΕΚ

Με το ισόπαλο 24-24 έφυγαν οι «Μάγκες» από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Τσιτομπί να υποπίπτει σε λάθος στο τέλος.

Δίκαιη μοιρασιά είχαμε στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης, με τους δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να αναδεικνύονται ισόπαλοι με σκορ 24-24.

Στο πρώτο ημίχρονο, που έληξε με σκορ 9-9, υπήρχε μία σχετική ισορροπία, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι και την λήξη του. Στο δεύτερο όμως, η «Ένωση» ήταν καλύτερη, με τον Μαντάλινιτς να αποτελεί τον κύριο εκφραστή των επιθέσεών της και τον Μάτσκεβιτς να κάνει καλή δουλειά πίσω. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς με τον Κουκουμίση να ηγείται, έφτασαν να πάρουν κάποιες φορές το προβάδισμα, μερικές εξ αυτών και με δύο τέρματα διαφορά, τα οποία όμως κάλυπταν οι παίκτες του Αλέξη Αλβανού. Στο τέλος του αγώνα, ο Ορελιέν Τσιτομπί έχασε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου από τον Κουκουμίση, ο οποίος πέτυχε το 24-24. Ακολούθησε μία μικρή ένταση, η οποία κατέληξε στο να κερδίσουν οι «κιτρινόμαυροι» μία τελική ρίψη σε νεκρό χρόνο. Παρά ταύτα, ο Μαντάλινιτς αστόχησε, με την ισοπαλία να παραμένει.

Στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του ματς, ο Αλέξης Αλβανός, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα πρέπει να δει τι πήγε λάθος και να τα διορθώσει ενόψει του επόμενου ματς με την Δράμα και να έχουν οι παίκτες του στο πίσω μέρος του μυαλού τους και τους ευρωπαϊκούς αγώνες με την Άλινγκσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -