Μοιράστηκαν την ισοπαλία Ελλάδα και Κύπρος

Ισοπαλία για την Εθνική Ελπίδων στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2023.

Η Εθνίκη Ελπίδων, η οποία συμμετέχει  στον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης με αντιπάλους, πέραν της Κύπρου, τις Πορτογαλία, Ισλανδία, Λευκορωσία και το Λιχτενστάιν. Σήμερα, φιλοξένησε στο «Απόστολος Νικολαϊδης» την Κύπρο για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2023, με το σκορ να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα για τις δύο ομάδες και τα ημίχρονα να είναι μοιρασμένα.

Ο νεαρός της ΑΕΚ, Θεοδόσης Μαχαίρας, ξεκίνησε ως βασικός και αντικαταστάθηκε στο 66ο λεπτό από έναν άλλο νεαρό της Ένωσης τον Χριστόπουλο. Και οι δύο τους ήταν πολύ καλοί σε όλη την διάρκεια, βοηθώντας αρκετά την ομάδα τους. Η Εθνική Ελπίδων επέδειξε ζήλο μέχρι το τέλος, αλλά δεν τα κατάφερε με το 0-0 να είναι το σκορ του αγώνα.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Μανδάς, Λύρατζης, Διαμαντής, Μιχαϊηλίδης, Τσαούσης (64′ Ζαγαρίτης), Αλεξανδρόπουλος (64′ Κούτσιας), Τσιγγάρας, Θυμιάνης, Εμμανουηλίδης (79′ Πινακάς), Μαχαίρας (64′ Χριστόπουλος), Ιωαννίδης.

- Advertisement -

ΚΥΠΡΟΣ (Γιάννης Οκκάς): Κίτος, Τ. Νικολάου (75′ Γαβριήλ), Κυπριανού, Κερκέζ, Σεργίου, Ναούμ, Παναγιώτου, Χρυσοστόμου (65′ Ηλία), Κωστή (84′ Αβραάμ), Κατσαντώνης (75′ Λουκά), Κακουλή (64′ Παρούτης)

Επόμενο ματς για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα στις 5 Ιουνίου με αντίπαλο το Λιχτενστάιν εκτός έδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -