Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μισογεμάτο ή μισοάδειο;;

Μισογεμάτο ή μισοάδειο;;

Τελευταίο τεστ προχθές στο ΟΑΚΑ, πριν ξεκινήσουν οι επίσημες Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις…

Η ομάδα είχε μέτρια απόδοση, με προσήλωση όμως στον τρόπο παιχνιδιού, που θέλει να επιβάλλει ο Καρντόσο…. Παρόλα αυτά, η αισιοδοξία περισσεύει, γιατί όλοι “βλέπουν” αυτό που ΘΑ παίξει η ομάδα και όχι αυτό που παίζει τώρα….

Μερικές απλές παρατηρήσεις μόνο, γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο…

Οι τερματοφύλακές μας, ΔΕΝ είναι τόσο καλοί με την μπάλα στα πόδια, όσο προϋποθέτει το καινούργιο σύστημα… Ο Σιμόες ΔΕΝ κάνει για πρώτη υποδοχή της μπάλας και προώθηση…. Προφανώς περιμένει τον Κρίστισιτς, τον οποίο όμως, δεν τον έχουμε δει να κάνει την διαφορά από τον Γενάρη που ήρθε….

Δεν ξέρω αν θα δούμε ποτέ το δίδυμο Λιβάγια -Ολιβέιρα, που ονειρεύονται όλοι, γιατί ο Καρντόσο έχει άλλο πράγμα στο μυαλό του… Μέχρι στιγμής τουλάχιστον….

Για την ενίσχυση στα στόπερ, δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι… Η ομάδα προσπαθεί να παίξει κάτι σαν το σύστημα που έπαιζε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, με πολλούς μεσοεπιθετικούς, χωρίς κλασσικό 9αρι, τεχνίτες και γρήγορους, με ακραία φουλ μπακ, που έπαιζαν όλη την πλευρά κλπ….

Όμως τότε είχε και τους κατάλληλους παίχτες, που θα δούμε αν τους έχει και τώρα…

Ο δεξιός μπακ, δεν έχει καμία σχέση με τον Γκάλο, αλλά έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Μπακάκη…

Μόνο που ο Μπακάκης, φαντάζει καλύτερος… Σίγουρα οι Τούρκοι είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, αλλά εμείς ΔΕΝ είμαστε έτοιμοι…

Θέλει πολλή μεγάλη συγκέντρωση και πολλή μεγάλη προσπάθεια η πρόκριση και καλό είναι να προσγειωθούμε γρήγορα…

Για να μην τραβάμε τα μαλλιά μας…

Καλύτερα να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο, παρά μισογεμάτο….

Όσο για το πανί, εκφράζει μια εκδοχή της ζωής που ζούμε….

Κώστας Σταματιάδης

Σχετικά με Κώστας Σταματιάδης

Κώστας Σταματιάδης
Ελεύθερος Επαγγελματίας, Συμβουλευτική Επιχείρηση Αθλητής στίβου στην ΑΕΚ, στα 100, 200, 4×100. Συμμετοχή στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, στο τεχνικό τιμ και στις κατασκηνώσεις 1992- 1996. Εθελοντής Δασοπυροσβέστης στον ΣΥΝΠΑ 1999- 2001. Μέλος ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2005-2008. Εκ των ιδρυτών του τμήματος Χάντμπολ και υπεύθυνος τμήματος. Τεχνικός Διευθυντής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ 2008-2011. Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ ΑΕΚ 2011-2012. Μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ 2012- 2014. Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ 2014-2017 Αναπληρωματικό μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής 2017 -2020. Μέλος της Επιτροπής Be Active 2015-2017. Μέλος της Επιτροπής Ισοτιμίας της ΓΓΑ 2014-2017. Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων με παράλληλες κοινωνικές δράσεις , αλληλεγγύης, στήριξης και βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. ΥΓ. Όλες οι δραστηριότητες αυτές, στην ΑΕΚ, στην ΟΧΕ και γενικά, γίνονται εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Ελέγξτε επίσης

Φοιτητές από τις ΗΠΑ σε ΟΑΚΑ,Σπάτα και γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ!

Μέσω του προγράμματος sudy abroad group με θέμα το Sports Management,20 φοιτητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com