Νέο δημοσίευμα στην Αργεντινή για την έλευση του Αργεντινού παικταρά στην ΑΕΚ
Δεδομένη θεωρείται στην Αργεντινή η έλευση του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ, με ένα νέο δημοσίευμα από τη λατινοαμερικάνικη χώρα να αναφέρεται στην επικείμενη μεταγραφή του 32χρονου μεσοεπιθετικού, σημειώνοντας πως θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με την «Ένωση».
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της προσκείμενης στη Ρίβερ Πλέιτ ιστοσελίδας «lapaginamillonaria.com», «η ελπίδα κάποιων φίλων της Ρίβερ να δουν ξανά τον Έρικ Λαμέλα με την φανέλα της ομάδας κατέληξε να εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Ο Λαμέλα έμεινε ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και πήρε την απόφαση να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη. Χωρίς να θέλει να κάνει εικασίες ή να αφήσει να περάσουν πολλές μέρες στο μεταγραφικό παζάρι, ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει να ενταχθεί σε ευρωπαϊκό σύλλογο».
«Ο Λαμέλα προπονούνταν μόνος του τις τελευταίες ημέρες και ο εκπρόσωπός του καθόρισε το μέλλον του και επιβεβαίωσε ότι αποδέχθηκε την «χυμώδη» πρόταση που έκανε η ελληνική ομάδα που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε τον Ρομπέρτο Περέιρα», αναφέρεται ακόμη στο ρεπορτάζ.
Στην συνέχεια αναφέρεται πως ο Λαμέλα θα υπογράψει συμβόλαιο για τρεις σεζόν με την ΑΕΚ και τονίζεται ότι «τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να τεθεί υπό τις διαταγές της Αλμέιδα. Ο πρώην παίκτης της Ρίβερ ολοκληρώνει την αποθεραπεία του από διάστρεμμα του έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατό του και θα έχει ως στόχο να προσθέσει ξανά σταθερά λεπτά».
Ενώ καταλήγοντας γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι ο Λαμέλα θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Περέιρα.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο Αργεντινός σταρ θα υπογράψει συμβόλαιο με απολαβές άνω των 2 εκατ. ευρώ ετησίως, με τον Λαμέλα να φαίνεται πως είναι με τη βαλίτσα στο χέρι, προκειμένου να γίνει παίκτης της ΑΕΚ και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

