Αρχική / Αρχική Σελίδα / Μοντέλα: «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες απέναντι σε μια αξιόλογη αντίπαλο»

Μοντέλα: «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες απέναντι σε μια αξιόλογη αντίπαλο»

Ο προπονητής της Μίλαν μίλησε για ακόμα μια φορά με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΚ, ενώ κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να στηρίξουν τους παίκτες για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι η απογοήτευση και η ενόχληση του κόσμου μας στο γήπεδο έγιναν απόλυτα αντιληπτές από τους παίκτες και βέβαια οφείλεται στις τρεις ήττες στη Serie A και όχι στην απόδοσή μας. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις ολοκληρώσαμε απέναντι σε μία αξιόλογη αντίπαλο. Απευθύνω έκκληση στους οπαδούς μας και στους ανθρώπους του συλλόγου να μας στηρίξουν. Περισσότερο τους παίκτες που περιμένουν τη συμπαράσταση και όχι την αποδοκιμασία των φίλων μας. Όλοι μαζί πρέπει να τους ξεμπλοκάρουμε ψυχολογικά».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Η τελευταία φορά που ο Μπρένταν Ρότζερς ήρθε… ΟΑΚΑ (pics+vids)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο προπονητής της Λέστερ έρχεται στην Αθήνα για να …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com