Mozzartsport: «Ρεαλιστικό σενάριο να φτάσει η ΑΕΚ του Νίκολιτς στην κορυφή της Ευρώπης»

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρουν στη Σερβία για τον Μάρκο Νίκολιτς και τη ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ρίχνεται στην μάχη των νοκ-άουτ στο UEFA Conference League όπου σε δύο παιχνίδια με την Τσέλιε θα διεκδικήσει την πρόκριση για τους 8 της διοργάνωσης.

Σερβικό αφιέρωμα παρουσιάζει την «Ένωση» ως μία ομάδα που έχει φιλοδοξίες να φτάσει μακριά στο Conference League.

Συγκεκριμένα η Mozzartsport αναφέρει πως η ΑΕΚ του Μάρκο Νίκολιτς μπορεί να μην τοποθετείται στα μεγάλα φαβορί του τίτλου αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει καλύτερη φόρμα σε σχέση με ομάδες της διοργάνωσης που αγωνίζονται στα κορυφαία 5 πρωταθλήματα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως θα ήταν ρεαλιστικό σενάριο ο «Δικέφαλος» να φτάσει στον τελικό.

- Advertisement -

Ακόμη το ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι η ΑΕΚ σε σχέση με το παιχνίδι του Οκτωβρίου πηγαίνει στο Τσέλιε σαφώς βελτιωμένη, πλήρης και με καλή φόρμα αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Mozzartsport:

«Ρεαλιστικό σενάριο να φτάσει η ΑΕΚ του Νίκολιτς στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Νίκολιτς τονίζει πως η ομάδα έρχεται σε αυτά τα παιχνίδια με καλή φόρμα, εμπειρία από την προηγούμενη αναμέτρηση και πλήρες ρόστερ. Οι πιθανότητες κατάκτησης της Ευρωπαϊκής κούπας τοποθετούν τον ΑΕΚ μόνο στην 7η–8η θέση, ενώ φαβορί θεωρούνται ομάδες όπως η Κρίσταλ Πάλας, η Στρασμπούρ και η Φιορεντίνα. Ωστόσο, η κακή φόρμα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων από τις «5 μεγάλες λίγκες».

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -