«Μπήκε» στο κανονικό πρόγραμμα ο Αραούχο

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, με τον Αργεντίνο να επιστρέφει σε φουλ πρόγραμμα.

Ευχάριστα νέα είχε η σημερινή προπόνηση της Ένωσης για τον Ματίας Αλμέιδα!

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» είδε τον Σέρχιο Αραούχο να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς και να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι, είναι διαθέσιμος για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Γκατσίνοβιτς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ενώ μαζί του προπονήθηκαν και ο Τσούμπερ με τον Άμραμπατ. Ο Πάολο Φερνάντες συνέχισε με πρόγραμμα αποφόρτισης.

- Advertisement -

Οι Θεοδόσης Μαχαίρας και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ύστερα από τους τραυματισμούς που αποκόμισαν, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας προπονήθηκε στο γυμναστήριο

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -