Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα το απόγευμα τον Άρη στη «SUNEL Arena», για την τρίτη και τελευταία αναμέτρηση της προκαταρκτικής σειράς των Play-off της Basket League.
Η «Βασίλισσα» θέλει να πάρει τη νίκη, ώστε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και παράλληλα να εξασφαλίσει την παρουσία της στα ημιτελικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα, αν δεν υπάρξει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αναμένεται να παραταχθεί με όλους τους παίκτες στη σημερινή αναμέτρηση.
Ο Άρης, από την πλευρά του, θα επιδιώξει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της ΑΕΚ, αποτέλεσμα που θα τον οδηγήσει στην ημιτελική φάση. Ο Κώστας Αντετοκούμπο ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όμως ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, με την συμμετοχή της δεδομένη στιγμή να λογίζεται αμφίβολοι. Οι υπόλοιποι αθλητές του Άρη είναι κανονικά στη διάθεση του Ιγκόρ Μίλισιτς για το αποψινό παιχνίδι.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Δημόσια Τηλεόραση και τη συχνότητα της ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ.
