Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Να ήταν τόσα και άλλα τόσα!

Να ήταν τόσα και άλλα τόσα!

Ραντεβού με την ιστορία έχει η ΑΕΚ στις 19/9 στο Άμστερνταμ και η τρέλα του κόσμο μου, είναι γεγονός για ακόμα ένα παιχνίδι της ομάδας μας!

Για τον αγώνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, η ΑΕΚ έχει πάρει 2.000 εισιτήρια για το «Johan Cruyff Arena» και έκαναν ήδη φτερά τα πρώτα 1.000 διαδικτυακά μέσα σε λίγες μόνο ώρες!

Να αναφέρουμε πως περίπου 600 εισιτήρια έχουν οι σύνδεσμοι από Ελλάδα και εξωτερικό, κάτι που σημαίνει πως 400 εισιτήρια θα διατεθούν την Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

H ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια αναφέρει:

Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ajax – AEK (Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, 18:55 τοπική ώρα) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

• Από το τμήμα εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων) – από σήμερα, Δευτέρα 10/09 έως την Παρασκευή 14/09 από τις 10:00 έως τις 17:00, μόνο με μετρητά.

• Μέσω διαδικτύου, από το επίσημο site της ΠΑΕ, www.aekfc.gr, το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο, από σήμερα Δευτέρα 10/09 έως την Τετάρτη 12/09 στις 11:00 με χρήση καρτών Visa-Mastercard (κάτι το οποίο γίνεται για τεχνικούς λόγους, αφού αμέσως μετά θα πρέπει να ξεκινήσει η προπώληση για τον αγώνα του Σαββάτου ΑΕΚ-Πανιώνιος). Η παραλαβή των εισιτηρίων, που θα αγοραστούν μέσω του διαδικτύου, θα γίνει την ημέρα του αγώνα από εκδοτήριο στο γήπεδο του Ajax από τις 15:00 (τοπική ώρα) έως και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με υποχρεωτική επίδειξη του αριθμού της παραγγελίας-αγοράς, που παραλαμβάνει κάθε αγοραστής από το σύστημα με την ολοκλήρωση της αγοράς του.

• Στο Άμστερνταμ, εφόσον υπάρξουν διαθέσιμα εισιτήρια, την ημέρα του αγώνα από εκδοτήριο έξω από τη θύρα που θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους μας από τις 15:00 (τοπική ώρα) έως και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, μόνο με μετρητά.
Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 37,50 ευρώ και κάθε φίλαθλος θα πρέπει να έχει το ακριβές αντίτιμο για τα εισιτήριά του.

Για τις οργανωμένες εκδρομές, άνω των 15 φιλάθλων, θα πρέπει να απευθύνεστε στον κ. Νίκο Χαριτάκη στο +30 6985156921, καθημερινά 10:00 με 13:00 και 17:00 με 20:00.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά προκριματικά

Η «Ένωση» τερμάτισε τρίτη και ως εκ τούτου μπορεί να αρχίσει να κοιτά τους πιθανούς …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com